Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin
Uncategorized

Voucher 600RON

Voucher 600RON

AM DAT STARTUL PERIOADEI DE REDUCERI!
APARATUL EQUINOX-P V2 CU INTERNET GRATUIT PE 24 LUNI LA NUMAI 1785 LEI CU TVA INCLUS !!!Romlogic Technology desfasoara o campanie nationala pentru incurajarea inlocuirii aparatelor de marcat electronice fiscale cu rola jurnal cu aparate cu jurnal electronic folosite in industria de taxi.

Detalii campanie promotionala :

In perioada 15 decembrie 2019 – 15 februarie 2020 Romlogic Technology S.A desfasoara o campanie la nivel national de incurajare a inlocuirii vechilor aparate de marcat electronice fiscale cu rola jurnal folosite in prezent in industria de taxi din Romania cu noul model de taximetru cu jurnal electronic – Equinox-P V2 prin acordarea unui VOUCHER CADOU in valoare de 600 lei + INTERNET GRATUIT 4G PE 24 LUNI pentru fiecare client care se prezinta la sediul Romlogic din Bucuresti sau la partenerii din reteaua teritoriala cu vechiul aparat de marcat defiscalizat.

Conditii pentru campanie :

Fiecare voucher cadou in valoare de 600 lei se acorda si se foloseste ca reducere pentru achizitia taximetrului Equinox-P V2 la pretul de lista de 420euro + tva buc. Pentru validarea voucherelor cadou este necesara prezentarea tehnicianului de service a vechiului aparat cu rola jurnal defiscalizat.

Disponibilitate produse : Pentru prezenta campanie Romlogic a imobilizat un stoc de 2000 unitati Equinox-P V2.

Extra :
Clientii care vor accesa oferta din zona Bucuresti / Ilfov vor benefia de un pachet special si pentru operatiunile de instalare / fiscalizare / contract de mentenanta pe un an / modul caseta, iar pretul este in valoare de 280 lei in loc de 370 lei cat este in prezent.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati fie prin e-mail la : vanzari@romlogic.eu sau la numarul de telefon : 0767930930

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *