Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin
DE CE
EQUINOX P/G?

Combaterea
evaziunii fiscale

Sistemul nostru se poate conecta la internet şi vine în sprijinul noilor prevederi legale cu privire la aparatele de marcat fiscale (aici fiind încadratşi taximetrul) prin care se impune capabilitatea acestora de a fi conectate (şi de a raporta periodic) la serverele ANAF.

Astfel, se pot monitoriza întimp real încasările pentru fiecare taximetru în parte, fara a mai fi necesară inspectarea manuală a jurnalului electronic.

Extinderea optiunilor
de plata

În cazul taximetrelor tradiţionale, singura opţiune de plată este prin cash.

În situaţiile (rare) unde totuşi se acceptă plata cu *cardul, aceasta presupune introducerea în schemă a unui nou *dispozitiv (POS) care nu este conectat sub nici o formă la taximetru şi necesită atenţie din partea şoferului în vederea efectuării tranzacţiei.

Comunicare
digitala

Equinox foloseşte senzorii maşinii pentru determinarea vitezei (se interoghează direct calculatorul de bord al maşinii).

Protocoalele de comunicare folosite sunt digitale, spre deosebire de competiţie unde încă se mai folosesc senzori analogici (şi comunicaţie analogică cu aceştia).

masuri extinse
de securitate

În ultimii anii au fost înregistrate mai multe incidente în care au fost implicaţi taximetrişti (fie ca victime, fie ca agresori), în consecinţă am ales să introducem nişte măsuri de securitate.

Taximetrul nostru suportă *buton de panică (fizic, cu alarmare automată, după necesitate la dispecerat, la alţi şoferi din proximitate, sau la serviciu de urgenţă 112).

specificatii
tehnice

Aprobat de catre CE;
Compatibil OIML R21;
Platforma Android;
Modem  Evolved HSPA;
*Permite rularea a doua aplicatii in acelasi timp (IPS Split-Screen);
Compatibil cu toate sistemele de dispecerizare prin integrare;
*Navigare prin GPS;
*Buton de panica;
*Functie de statie (walkie-talkie).

functii de
ultima generatie

Managementul flotei;
Soft complet inclus (*aplicatie Android / *IOS client, *aplicatie sofer, aplicatie disperizare, aplicatie server, web admin tool, *integrare sip);
Imprimanta pentru factura / chitanta;

Precizam ca notatiile care contin “*” sunt in curs de implementare, acestea fiind integrate printr-un update ulterior.