Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin

CINE SUNTEM

Despre noi
Scurta Biografie

Compania noastra a luat nastere la inceputul anului 2013. Am inceput totul cu un blog tehnic menit sa sustina
mai multe proiecte. Unul dintre ele a presupus o colaborare de durata cu un dispecerat
de taxi din Bucuresti. Crescand foarte rapid si ajungand la un nivel inalt, s-a transformat
intr-o solutie completa si eficienta de servicii in domeniul transportului.

Servicii

Un serviciu complet presupune un software pliat perfect pe nevoile dispozitivelor pe care ti le furnizam sau pe care le detii deja. Oferim suport software pentru proiecte diverse, mentenanţă hardware şi implementare de infrastructură IT.

Echipa

Credem in oamenii nostri si facem tot posibilul pentru a le oferi cele mai bune conditii de dezvoltare. Consideram ca, investind in acestia, vom reusi sa ajungem acolo unde ne-am propus. Suntem deschisi si acceptam feedback, de orice natura ar fi, pentru ca aceasta este singura cale prin care putem deveni mai buni si prin care putem fi mai aproape de dumneavoastra.

Facilitati

Echipa de Research and Development din cadrul companiei Romlogic este constituita din dezvoltatori pasionati de ceea ce fac, recunoscuti international, atat pentru dezvoltare software, cat si hardware. Impreuna, contribuim la dezvoltarea celor mai noi solutii in domeniu, cu o expertiza solida si cu o dorinta puternica de a inova si de a fi permanent la curent cu schimbarile.

Tehnologie – Inovatie

Inovatia ne reprezinta si isi pune amprenta in fiecare proiect pe care il finalizam. De fiecare data suntem motivati sa aflam ceva nou si sa il implementam in serviciile noastre pentru a deveni mai eficienti si pentru a ne extinde aria de cunostinte. Un foarte bun exemplu de inovatie este dispozitivul Equinox, care incorporeaza o o statie emisie-recepție radio, un GPS, un software dedicat comenzilor si, bineinteles, clasicul taximetru.

ROMLOGIC

Servicii & Solutii

Dezvoltare software
la cerere

Oamenii, competenţele tehnologice şi experienţa sunt cele care ne recomandă ca unul din principali jucători pe piaţa regională de dezvoltare software la cerere.

Servicii si solutii
IT

Soluțiile IT asigurate de Romlogic Data Technology includ sisteme de contol acces auto și pontaj bazate pe tehnologia ANPR, control și monitorizare video sau audit de securitate informaţională.

Vrei sa intri in legatura cu noi? Contacteaza-ne acum!

Produsele noastre

Produse realizate de Romlogic

Aparat Equinox P/G

Equinox este un taximetru inteligent care incorporeaza toate instrumentele de care un sofer de taxi are nevoie pentru a-si desfasura activitatea: taximetru, dispecer, navigator GPS, sistem de voce walky-talky.

Aplicatie Dispecerat

Aplicatia ii permite utilizatorului localizarea vizuala pe harta si editarea adresei de preluare client. Adresa selectata vizual pe harta se determina folosind serviciul de geolocatie de la Google.