Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin
APLICATIE
SOFER ANDROID

Administrare
comanda

Dupa selctarea unei comenzi (anuntare sofer) aplicatia asteapta confirmarea comenzii de la server, dupa care, in caz afirmativ se trece in modul “Comanda in derulare” unde utilizatorul are urmatoarele optiuni de administrarea a comenzii.

Editare
informatii cont

Aplicatia pune la dispozitie un ecran de editare informatii personale sofer (nume, prenume, telefon, email).

Editare
configurare

Aplicatia pune la dispozitia utilizatorului un ecran pentru editarea unor parametrii functionali ai aplicatiei. Acestia se rezuma momentan la activarea/dezactivarea notificarii audio pentru comanda noua, respectiv optiunea de alegere a tipului notificarii.

Comenzi
sofer – comanda

  • “Am Ajuns” – Prin apasarea acestui buton, se notifica la server un eveniment, acela ca soferul a ajuns in proximitatea adresei de preluare client. În acest moment se încarca și coordonatele gps ale pozitiei curente în scopul de a furniza corectii pentru POI-ul curent.
  • “Clientul a Urcat” – Prin apasarea acestui buton, se notifica la server un eveniment, acela ca clientul a fost preluat.
  • “Clientul nu a Venit” – Prin apasarea acestui buton, se notifica la server un eveniment, acelsa ca clientul nu a putut fi identificat.
  • “Anulare Comanda” – Prin apasarea acestui buton se anuleaza comanda in curs. Șoferul primește penalizare în acest caz, valoarea penalizarii putand fi ajustata de administratorul sistemului.
  • “Harta” – Apasarea acestui buton permite soferului folosirea functiei de navigare asistata folosind aplicatia Google Navigation sau alte aplicații de navigare proprietare (la alegerea șoferului).