Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin
APLICATIE DISPECERAT
ANDROID

Preluare & Plasare
comenzi SIP

Functia de Preluare & Plasare Comenzi SIP se refera la abilitatea de a prelua apeluri telefonice de la o centrala telefonica (configurata cu extensii SIP) si de a plasa mai departe comanda in sistem.

Cu fiecare apel, utilizatorul poate edita numele clientului, adresa de preluare si eventuale observatii (atat privitor la client cat si la adresa de preluare). Adresele la care se face comanda se asociaza cu clientii care au initiat comanda, astfel incat la viitoare apeluri, aplicatia identifica automat clientul dupa numarul de telefon si incarca adresele favorite ale acestuia (conform istoricului clientului).

Monitorizare
Flota

Functionalitate de monitorizare flota se refera la abilitate de a vizualiza in timp real, pe harta, toti soferii conectati la sistem. Ca functie conexa, in ecranul de vizualizare flota mai exista urmatoarele functionalitati:

  • Afisare total soferi;
  • Afisare statii taxi, cu efectivul din fiecare statie;
  • Editare/Actualizare/Vizualizare statii taxi;
  • Editare/Actualizare/Vizualizare adrese de interes (POI).

Monitorizare Comenzi
Aplicatii Mobile

Aplicatia dispecerat pune la dispozitia utilizatorului un ecran dedicat monitorizarii de comenzi provenite de la aplicatiile mobile. Momentan aceasta functionalitate se rezuma la functia de monitorizare, utilizatorul avand acces de citire asupra unor informatii asociate comenzilor (nume client, adresa preluare client, starea comenzii, indicativul masinii care a preluat comanda in cazul in care aceasta a fost preluata).